News > Secutec News

Belgische bedrijven betalen elk jaar 100 miljoen euro losgeld aan cybercriminelen

In Humo praat onze CEO, Geert Baudewijns over hoe hij onderhandelt met cybercriminelen na een Ransomware aanval.

Het internet was onze redder in nood toen de coronapandemie de wereld rond raasde en het openbare leven lam legde, maar er zat een adder onder het gras. Nooit was het speelterrein van hackers en cybercriminelen zo groot als toen iedereen thuis voor zijn computer zat tijdens de lockdown. Nooit werden zoveel bedrijven gegijzeld en afgeperst door brutale hackersgroepen, en konden buitenlandse cyberspionnen zo gemakkelijk binnen gluren bij onze overheden. De digitale oorlog, even onzichtbaar als het coronavirus, wordt steeds heftiger en dringt dieper ons dagelijkse leven binnen.

 

Klik hier en lees het volledige artikel op Humo.be

Beschermt jouw huidige security infrastructuur je voldoende tegen cyberaanvallen? Wij ondersteunen jou graag bij het uitbouwen van een ijzersterke security strategie. Blijf een stap voor op phishing- en cyberaanvallen met Secutec Secure DNS of laat onze security consultants de bestaande risico’s voor u in kaart brengen aan de hand van een Security Audit.

Contacteer ons via telefoon:   +32 (0)3 877 82 93 of e-mail: info@secutec.be voor een vrijblijvend gesprek of test Secutec Secure DNS gratis gedurende 4 weken.

Contact us

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontvang alle techupdates in je mailbox!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.