News > Secutec News

Kaspersky benoemt Secutec tot Benelux-partner van het jaar

Kaspersky heeft tijdens een zonovergoten Europese partnerconferentie op het Griekse eiland Rhodos Secutec bekroond tot Benelux partner van het jaar. Volgens het cybersecuritybedrijf heeft Secutec afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt in de zakelijke markt. Meer dan 100 Kaspersky-partners waren aanwezig tijdens dit jaarlijkse evenement in juni 2019 dat geopend werd door Ferrari GT coureur Marco Cioci die het belang van samenwerking voor verandering onderstreepte in zijn speech.

Secutec heeft haar positie in de IT-security markt aanzienlijk versterkt dankzij veel nieuwe securitydiensten zoals de overname van het volledige security management bij klanten. De reseller is actief voor veel grootzakelijke organisaties zoals Panasonic Energy Europe, Bank van Breda, het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid, Etex Group en Umicore.

 

“Uiteraard zijn wij enorm vereerd met deze erkenning. Wij ervaren dat Kaspersky grote waarde hecht aan intensieve samenwerking met partners dat leidt tot gezamenlijk succes bij onze klanten”, vertelt Geert Baudewijns, CEO en oprichter van Secutec.

Tijdens onze Europese partnerconferentie hebben we onze resellers meegenomen in de ontwikkeling waarbij digitale veiligheid verder gaat dan bescherming van computers. In een wereld waarin iedereen en alles met elkaar verbonden is, moeten we ervoor zorgen dat ons hele ecosysteem beschermd is. Mens en technologie werken heel intensief samen waarbij er nauwelijks nog verschil is tussen een online en offline wereld. “Building a safer world” is onze missie. Secutec is één van onze belangrijke partners die laat zien dat security meer is dan het leveren van antivirus-producten”, concludeert Martijn van Lom, General Manager Noord-Europa bij Kaspersky.

Over Kaspersky

Kaspersky is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf opgericht in 1997. Zowel consumenten, overheidsinstanties als bedrijven vertrouwen op de uitgebreide expertise op het vlak van dreigingsinformatie en de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen en -diensten van Kaspersky ter bescherming van kritieke infrastructuren en (eco)systemen. Zo beschermt het cybersecuritybedrijf het meest waardevolle bezit van ruim 400 miljoen consumenten en 270.000 zakelijke klanten. Meer informatie is beschikbaar op www.kaspersky.nl.

 

Bron

Kaspersky (2019, 24 juli).Kaspersky benoemt Secutec tot Benelux-partner van het jaar. Emerce. Geraadpleegd van www.emerce.nl.

Questions about Kaspersky?

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontvang alle techupdates in je mailbox!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.